Поезія - це музика душі, яка на білому папері, напише ноти в різні, ясні дні, зайдЕ , через небесні двері.
І різними емоціями слів, просочаться небесним звуком рядки, що вийшли з чистих,світлих сліз із ангельським, блакитним згустком.
Зачепиться в душі людська струна, незвіданим і гарним словом, в куточку серця зацвіте весна, благословенна наче Богом.
|