Про школу не пишу вірші- вона не залишила рими, а тільки буйність пустих слів, що перейшли в минулі зими.
Співати скільки можна всім: про мову нашу солов'їну і колисати красу рік, полів і гір по Україні.
Хотілося б знайти той шлях і описати світлі зорі, де вихід сяє у віршах, до чесної мети - у слові....
|