Поезія - це сила мови (Присвячено Всесвітньому дню поезії)
Поезія - це сила мови (Присвячено Всесвітньому дню поезії) Як має силу вільний подих вітру, Чи спека сонця та потік води - Так має незвичайну силу слово, Що вплетене в віршовані рядки. *** Читаючи вірші, ми разом плачем, Сміємось чи співчуваєм болю, Милуємось красою, просим миру, Говорим Україні : "Я люблю!". *** Поезія - це сила слова, мови. А мова українська має міць. Співучість, неповторність, її ніжність - Ця сила буде з нами назавжди. *** У день поезії я славлю мову, Що виливається в дзвінкі пісні. Я славлю українську рідну мову, Що Богом подарована мені.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")