Якщо можна, то зроблю два маленьких застереження: 1. ...А ще я малюю світогляд... Олю, світогляд - система поглядів на життя, природу і суспільство, і мені здається, що її не МАЛЮЮТЬ навіть в уяві, а просто БУДУЮТЬ. 2...Його неповторність краси... Розумію, що заради рими появилося в закінченні рядка КРАСИ, тоді коли правильно речення варто будувати так: ЙОГО НЕПОВТОРНУ КРАСУ. Подумайте, може, внесете якісь зміни...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")