Розписаний час до хвилин і секунд. Землі під ногами не бачить цей люд, Захекавшись мчить невідомо куди, Не бачить, не чує, що крок до біди. Їх більше хвилюють мільйонні бої, Ніж дому проблеми, і діти свої. Залишені бідні на себе самих, Живуть без любові, у мріях кривих, Що найважливіше – то гроші для них, Чого вже чекати від діток таких? Закрив їм всі очі, мірило – тілець, І всьому дитинству поставив кінець. Повсюди злиденність, уперта злоба… А їм – щоб машина була золота. - Подумайте, люди! Спиніться на мить! Почуйте, як серце Землі стугонить! Гуде, вже щоночі Землиця від ран! Так ніби церковний зламався орган. Вона ж бо нам рідна, своя і жива, Вона промовляє нам правди слова. - Покайтеся, Господу! Скиньте гріхи! Щоб Він, допоміг нашу землю спасти. Щоб в час цей складний, але світлий для нас, Ми, Матінку – Землю, підняли нараз, Над тихим безвір’ям і влади гріха… А, музика правди, хай нам не стиха!...
Йдем манівцями, немов неприкаяні, Щастя шукаємо десь по окраїнах, Навіть до власного болю звикаємо. Бродим, безликі в безумстві, отарами, Чварами душу на шмаття розкраяли, Зернами скверни по вінця загаїли. Совість вважаємо річчю примарною, Зрадами ситимось, бідами маримо – Наче хтось злими усипав нас чарами. Гро'ми небесні по грішниках вдарили, Сонце сховалось за чорними хмарами, Піниться небо в палаючім зареві. Може, це ангели нас відрікаються? Марно на прощення люд сподівається – Душі загублені в рай не впускаються. Боже, за що так жорстоко нас скарано? Носимо в душах облудливість Каїна... Час вже спинитися, час вже покаятись!
Музика правди, Честь громади, Вибір людини, Єдність родини. P.S родини(озн)-держави!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")