В поетів не кінчаються слова,
Їм завжди є про що сказати світу...
Приходить звук - і серце ожива,
Життя митця - у вічнім пломеніти.
Горять зіниці, шириться жага
І хочеться сказати, як ніколи
Таке, що навіть вічність роздвига,
Таке, що навіть грішного відмолить.
Таке сказати щире і святе,
Знайти те слово влучне, підібрати,
І хоч до нас все сказано, проте,
Якщо поет, він знайде, що сказати.
В поетів не кінчаються слова...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")