Василь Стус (голос автора) - "Осліпле листя відчувало яр..."
Василь Стус
(голос автора!!!)
"Осліпле листя відчувало яр..."
Прослухайте вірш
(протягом місяця з дня публікації)
у цьому плеєрі (дочекайтесь повного завантаження)
Завантажити вірш - у файловому архіві, за цією ланкою
Твір призначено для особистого прослуховування! Забороняється використувувати твір для масового прослуховування!
(Вірш знайдено на безкоштовному файловому обміннику. Якщо Ви правонаступник аудіозапису - зв'яжіться з автором сайту для негайного видалення аудіовірша)
Голос який у Стуса приємний! Дійсно, дуже образний ліричний вірш. Епітети такі вже вишукані. Дуже тонко автор відчув і передав читачеві тривожність, гнітючість осені. Ось тут знайдете і перечитаєте ще раз цей вірш http://www.madslinger.com/stus/zymovi-dereva/ (Не могла не знайти, бо самій захотілось перечитати, більш заглибитись у чудову поезію Стуса)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")