Мистецтвом перевтілень не лиш одні жінки Спроможні володіти, не вір у ці казки! Мінливість - дивна риса людського є єства: Хтось народився лисом, хтось вічним є артистом... Та справжність - все ж талант!
Мабуть, нам жінок ніколи не дано зрозуміти, як і їм нас, чоловіків... Мені не завжди вдається чітко зрозуміти те, де жінка справжня, така, якою вона є, а не намагається здаватися іншим.
Ти вчися зазирати на саме дно душі! В одних - росте там м'ята, а в інших - лиш вужі звивають страхітливо і навіть ще й сичать... Лежить на кожнім серці своя лише печать...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")