Чи ми з тобою будем пара? Ти - Мавка, вінчана у хмарах З поривчастим, колючим вітром, Який розклав небес палітру На звані в гості грім та грози, І блискавиці, що всі сльози Там осушили в мить єдину, Як Зевс алмазом в Землю кинув... То чи тобі тепер я пара? Чи ж собі виростиш Мольфара, Що зорі сіє в небі чистім, Тобі перлові дасть намиста, Зуміє Мавку счарувати, Кохати й вік не відпускати?...
Чи ми з тобою будем пара???
|