ЧЕРВЕНЬ Тепле літо тебе привітало, Уквітчало для тебе цей день. Слів поета для тебе замало, І замало для тебе пісень. Все для тебе - і сонце, і зорі, І для тебе космічні світи, Ніч духмяна, і ранки прозорі, Щоби стала щасливою ти.
ЛИПЕНЬ З хвилі моря виходить жінка, Щоб бентежити і кохати. Всесвіт - тільки її частинка,- Як цікаво частинки складати. Загадкове вона створіння, Сміх і сльози для неї - зброя. Доля жінки - любов і терпіння, І вона готова до бою.
СЕРПЕНЬ Сади наповнені плодами, А ти наповнена бажанням. Пройди духмяними садами, Зустрінь омріяне кохання. Нехай тебе щодень вітають, Щодень дарують подарунки, Нехай, мов зорі, очі сяють, І медом ллються поцілунки.
Загалом цікаві у вас ліричні етюди, роздуми. І так переплетено незвично нитками літа.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")