Наталка
Не впізнаю тебе, Наталко,
На фотографії останній.
Чи закохалась в когось палко?
Тобі зізнались у коханні?...
Атласна шкіра, сукня синя,
Відвертий погляд пломеніє,
Сидиш на камені – княгиня!
Таємна думка в серці зріє.
Про що ти думаєш, серденько?
На що плекаєш - бо надії?
Чи може милий твій близенько
І скоро здійсняться всі мрії?!
6.08.2012р Пилип Тихий
|