ГРУДЕНЬ Зазирнула у вікно моя Зима, Вихваляючись біленьким кожушком. Добрий вечір, Королево Снігова, Привітай мене грудневим холодком. А на ранок срібний килим простели, Щоб аж дух перехопило від краси. На деревах діаманти запали, На прогулянку у казку запроси.
СІЧЕНЬ У січнев завірюху будь щасливою, Відчувай в морозну днину радість бутності. Не вагаючись, вважай себе вродливою І не бійся закохатись, наче в юності. Не засмучуйся, якщо прийде розлучення,- Все на краще, що з тобою відбувається. Уяви сади засніжені квітучими. Вір у себе, бо намріяне збувається.
ЛЮТИЙ Лютує лютий, а ти смієшся, Його обіймам не піддаєшся. Палають щічки, мов зорі - очі, Солодкі ранки, жагучі ночі. Нехай позаздрять, нехай пліткують, Ти - неповторна, - нехай відчують. Слабка чи сильна, - як забажаєш. В своїх обіймах весь світ тримаєш.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")