…А я живу уже тринадцять днів, Чомусь у Тебе при новині забракло слів, Живу. Росту. Блукаю.. У мріях рученятами тебе я обнімаю. Твої страшні думки «гасають», Ти знаєш Рідна? Вони мене лякають!!! Я хочу жити!!! я ж дитина!!! Невже у всіх земних гріхах моя провина??? Ти ж не дозволиш мене вбити? Почуй, благаю рідна!!! Я хочу жити!!! Сміятись, плакати, кусатись, В Твоїх руках перевертатись… Сопіти носиком вві сні, В колисці слухати пісні… До Бога ручки возносити, Здоров’ячка для нас просити!!!... Так хочеться побачить сонце, І виглядать Тебе в віконце, Водичку в спрагу підносити, Моя кохана?! Я хочу жити!!! Скарб цей величний подаруй, І знов благаю я - ПОЧУЙ!!!
Вірш красивий, зачепив за самісіньке серце! Але трохи збивав з пантелику незвичними словами: "кусатись, перевертатись, возносити...", вони виглядають якось.. "незручно" у вірші!
Буде над чим задуматись молоденьким мамам,які вбивають своїх ненароджених діточок.Я проти абортів,хоча є окремі випадки наприклад,згвалтування... А взагалі дитина невинна!
Щодо згвалтування, то тут настільки суперечливі думки людей... Та й знаємо позицію церкви. Дуже, дуже складно розібратись і зробити правильний вибір...
А щодо твору, то через тематику, не можу і не хочу ставити ніщо інше, а ніж "відмінно".
Невже дитина обирає метод зачаття??????????жахливо!!!!згвалтовано-зачата дитина має право на життя, як і дитина зачата в любові!!!!церква заперечує будь-який метод ВБИВСТВА!!!!шкода, що ті, які "вишкрібають" дитину з лона не караються правосуддям!!!! (далі без коментарів)...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")