Просто є у нас користувачі, які активніші на сайті, ніж інші. От і видаються їм такі нагороди (за що і яка - буде видно, коли підведете курсор). Не думайте, що вони мене просили про нагороди, ні. Це просто моя подяка, адже завдяки їхній активності сайт розвивається. Нагороди поновлюються десь 1 раз на 3-4 місяці. Тож є користувачі, яким теж можна надати таке-собі заохочення. Але поки не має часу проаналізувати кількість коментарів, творів і занести усі данні на сайт.
Звичайно, пані Тамаро, ліміт не закінчується, головний оператор зв'язку компанії "Поезія", разом зі всіма філіалами, ще починаючи з перших користувачів біля райскої яблуні, ніколи не обмежували ні в часі, ні в уподобаннях, ліміту від задоволення... Чого і Вам щиро бажаю!
Я іноді так пишу, що здається на суворість. А щодо Вас, пане тезко, то сподіваюсь скоро і Вам вручити якусь із нагород. Дякую, що активно включились не тільки у публікацію власної поезії, а й у обговорення творчості інших
Пане Василю, за декілька днів, що я тут - не варто роздавати нагороди!
Краще поясніть обмеження по кількості публікацій, якщо в середньому не більше 4-5 творів різних авторів щоденно з'являються...
Чи не вищим буде рейтинг сайту тоді, коли автор зможе друкуватися хоча би раз в день? Більше буде бажаючих заходити сюди і частіше...
Я не думаю тільки про себе, просто прочитавши вчора цикл Сновиди, здалося, що він спішив викласти за один раз побільше "буков" тільки через таке обмеження...Розумію, що комусь важко дочекатися наступного дня, чекаючи оцінок чи схвальних коментарів - бо ті, хто "отруївся" медом поезії, люди здебільшого азартні, навіть самовпевнені, і нестримні...Тому і зявляються подібні цикли, або не відшліфовані твори... Але в кого твір вилежався, "достиг" можуть виставляти його на на широкі екрани, щоб більше глядачів зуміло його оцінити і черпнути чогось для себе, змінити думку про віршування, переглянути свої уподобання чи вернутися до своїх старих віршів і по іншому глянути з висоти тільки що почутого, прочитаного... А час тікає - і комусь його ой як не вистачає...
Але, то є моя суб'єктивна думка...Може хтось думає так само як я?
Звичайно, я так не думаю А пояснення щодо регламенту Ви могли прочитати, коли публікували вірші на сайті. Ви просто були не уважні. Там усе написано. Тож тепер ці та інші пояснення будуть не після кнопки "ДОДАТИ", а попереду форми додавання віршів та прози.
Про регламент памятаю, але логіки в тому, чому він такий, ніякої не бачу, якщо адмін хоче збільшити ряди відвідувачів в кількісному, та й в якісному вигляді...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")