Я гарну зачіску зроблю, Багряну сукню одягну, Червоним губи підведу, По вулиці своїй піду.
Мужчини ,деякі ,мені, Кидають погляди ясні... Які думки в них в голові? Це знають , лиш вони самі.
Їх манить пристрасть до жінок, Неначе квітковий пилок, Який весь падає на цвіт І прилипає,як магніт
Любов тілесна у життя, Переплилась із нами вся, Керує цей інстинкт людьми, Доходить до страшної тьми.
А чи було б кохання в нас, Якщо б тіла не гріли в час, Коли приходить ясна ніч, А доля гріє в сотні свіч...
|