Весільну сукню одягаєм, Коли приходить особистий час І Бога нашого благаєм- Любовний факел, щоб в серцях не згас.
Це їхня мрія і бажання- Мужчин своїх слухняними зробить... Чи зможуть втримати кохання, Якщо словами всі мости спалить.
Та погляди,лиш тільки зверхні,- Розтопчуть вщент серця,усіх мужчин, І не сховаєш в скринях брехні, Бо не придумали ще сто причин.
Жінки хитруні всі , прекрасні, На вас тримається весь сильний світ, Дві кави , зварені вже вранці, В кімнаті шепіт лиш...А ви, любіть...
|