Жіночий світ - це казка,поселено у ньому все: любов і ніжна ласка і сила що від серця йде, бо може огорнути, теплом незрячої душі, крилом своїм змахнути і сяде спокій на плечі. Але таке буває, що всі чуття, як та ріка, байдужих зачіпають і обпікають, як свіча. Та біль в жіночім світі, в очах сльозою мерехтить, а радість, якщо в серці, то це відчується вже вмить.
|