Березень вже наступив на п'яти, скоро прийде свято до жінок, може гарні подарують квіти... Буде від коханого дзвінок.
Подарунок - це не ключ до щастя, не розмиє біди він і сум, вдягнена прикраса на зап'ястя- не замінить весняну красу.
Назавжди кохання зігріває, всі жіночі душі і серця, в пристрасті довіру повертає і не чутно в голосі: сама.
Наче сон, в святковий день торкають, ніжні відчуття м'яким пером, крутиться життя все між зірками, що відблискує жіночий фон.
|