Всі метушаться, поспішають
Байдужих не знайти ніде.
За подарунками рушають
У цей передсвятковий лень.
Чоловіки… ми всі в турботах,
А у жінок турбот нема.
Для них сьогодні насолода
Спостерігати крадькома,
Як побиваеться коханий,
Щоб кращі квіти відшукать,
Як час збігає невблаганний.
А сил немає вже чекать…
І ось луна: поздоровляю,..
І я гукаю з усіма.
Здоров’я, щастя вам бажаю.
Жаданіших від вас нема.
7.03.2013
|