8 березня –не просто так відмічено червоним Це ваше свято-і не забудем ми ніколи, Що вітати потрібно завжди вас, Але сьогодні найпрекрасніший вас час.
Дівчатам бажаю,коханими бути, Проснутись в обіймах,і кавою в ліжку, І всякі обіди сьогодні забути Щоб було кому сказати: «Дякую любий»
Жінкам побажаю сильними бути, Щоб сьогодні про силу цю позабути Стати ніжною,слабкою-неначе пушинка Щоб був коханий чоловік і завжди «маленька» дитинка.
Мами,бабусі,наші батьки, Вам побажаю,щоб довго жили, Здоров`я щоб було,щастя хватало Любили вас дочки,й сини оберігали.
Всім вам здоров`я,терпіння удачі, Весняного настрою,не було нестачі. Любили вас завжди,де б ви не були, Пам`ятайте-мама любить завжди…
Завжди потрібні,прекрасні половинки нашої планети!Вітаю вас,і звичайно тих,без кого це вітання до вас не дійшло,ваших матерів.Побажаю,щоб цей день запам`ятався у вашій пам`яті на все ваше життя,щоб у ньому відбулося те, що ви мріяли,а ще краще, про що навіть не мріяли).Щоб він став ідеалом у всьому,і цей ідеал тривав наступні ваші дні,(хоча б частково).Навіть якщо у вас щось не так,чогось не вистачає,а бо навіть когось,-знайдіть те ,що у вас є,і щоб воно принесло вам мінімальну радість,яка переросте у безмежне щастя!Зажди у своєму житті шукайте плюси,бо мінуси зажди будуть і є… Кохайте,любіть,дружіть,творіть,ЖИВІТЬ!!!Цінуйте кожну мілісекуду вашого життя,і не тратьте її просто так.Будьде ідеальнеми,зразковими,самими-самими: Дітьми,Дівчатами,Жінками,Мамами,Бабусями,і просто Людьми!!!І любіт тих,хто любить вас завжди!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")