З любов"юі повагою присвячую цей вірш сво1й першій вчительці Курій Галині Іванівні. Нвша вчителько перша, Ви сива лебідонько, Ви навчили нас Писати й читать. Вже промчались роки Білим,білим світоньком Слово добре подяки Ми бажаєм сказать. Ви навчали нас Доброті і любові, Ви посіяли в душі Нам зерна добра. Скільки світла й тепла Було в Вашім слові, Що і в душах у нас Проросла доброта. Дуже вдячні ми Вам, Що навчили любити, Милий край,Укра1ну свою, ЩОб могли ми у світі, Щось добре зробити І щасливими бути У ріднім краю.Наша вчителько Мила ,не забудем ніколи Ваших рук,що навчили виводть Слова.Як спішили ми завжди Уранці до школи,не забудем Ніколи-пам"ять наша - жива!
|