Віденська кава із міста лева –
Не відмовляйся, моя королево!
Слушній нагоді треба радіти.
Всядемось разом та й будемо пити.
Кава духмяна в чашках тоненьких
Збуджує пристрасті в наших серденьках.
Гей, скрипалі, ви сьогодні на часі –
Тож закружляйте нас в віденськім вальсі.
Талія в тебе, немов з порцеляну,
Танець нагадує каву духмяну.
Обрії чисті, прозорі, безхмарні
Танець розгойдує стіни кав’ярні,
Столики круглі, обруси біленькі,
Ой, та яке ж в тебе личко гарненьке!
В небі згасає багряна заграва,
Нас поєднала віденська кава.
Мов порошинку, крізь місто лева,
В ніч унесу я тебе, королево.
Наше кохання сьогодні на часі,
Вітер гойдає нас в віденськім вальсі.
Липень 2013
|