Запитай мене про те, Що привиділось у снах. Запитай мене про все, Що незродилось на вустах. Запитай про книжку вірну, Що читала я на днях Чи рицензію до фільму, Який ніхто так і не зняв. Запитай в осінню пору, Що роблю я в стані смутку. Розповім й поставлю кому, Щоб дізнатись твою думку. Запитай: чи добре спала І чи плідно працювала, Що я їла на обід. Запитай about it. Доведи, що ще існую, Хочу чути твоє слово. Віриш? Я вже не нудьгую І звертаюсь до нікого.
|