І після п'ятдесят усі жінки -
Такі солодкі. як ці ягідки.
Їх так обожнють усі, смакують,
Від них п'янкого солоду відчують.
П'ятдесят - таке чудове свято!
В жінок досвіду дуже багато,
Як красоту жіночу зберегти
І лад у хаті своїй навести.
П'ятдесят - це просто така дата.
Справа тільки щойно розпочата.
Справу цю, щоб всю тепер зробити,
П'ятдесят - ще треба їм прожити.
Тому живуть тепер довго жінки,-
Справи продовжують свої й думки.
На своїх плечах сім'ю тримають,
В них сто справ - всі вирішити мають.
Кожний чоловік і жінка знає.
Не красивих жінок не буває.
Залежить від мужчин,- як виглядають.
А виглядають так, - як доглядають.
Красота жіноча не проходить з віком,
Гарна і щаслива, - з відповідним чоловіком.
Я жінкам бажаю довго - довго жити!
Кожний рік цвісти, радіти, молодіти!
Дякую! Роки летять, як ті птахи, й не повернути їх назад.....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")