Ти пам"ятаєш,коли розлучалися знову обоє
Тоді говорив я тобі,почекай
Так знай,що тебе я-не зраджу ніколи,
Просто ти після цього,люби і кохай.
Я так вдячний за те,що знайшла ти тоді
В моїм серці маленький,затишний закуток
Щоб щасливий був я,усі оці дні,
Щоб із серця пішов,той безжалісний смуток.
Не забуду ніколи,щасливих цих днів
Бо в моєму житті вони значать багато,
Ти мене зрозуміла,ти мене пожаліла
Будь здорова,щаслива,кохана,багата.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1894 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")