Я проти аборту
Пігулки щастя в світі не існує.
Таблетки є, щоб не було дітей.
Не плач тоді, що щось бракує,
Й не слухай зайве від людей.
Живи життям, вдихай повітря,
Й тримай в собі рідне маля.
Воно прийшло до тебе звідти.
Воно прийшло до тебе „для”.
Для того, щоб його любила ти, -
Майбутня мати й захисниця.
Щоб все, що далі ти робила би
Було від Божої волі та десниці.
Радій, воно вже дихає в тобі,
Твоє красиве, миле дитинча.
У прихистку в твоїй утробі, -
Іде у руки, хоче покричати!
Його беззахисне серденько
Довірило своє життя тобі!
Ти рідна матінка і ненька, -
Залиш, благаю, залиши собі!
Дарує Всесвіт цей дарунок, -
Ростити, пестити й любити.
Подумай про липкий цілунок,
Забудь, що ти хотіла його вбити!
Погладь животик, поцілуй ікону,
Хай в радість буде материнство.
Можливо, щастя це проти закону,
Та, що є краще ніж дитинство?
Додав: Анна_Діденко (27.10.2015)
| Автор: © Діденко Анна
Ключові (? ): Аборт
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА