Будь, жіноцтво, все щасливе, Добре, ніжне і вродливе! О, тоді ви королеви; Афродіти, Геї, Ґеби. Стануть всі вас поважати, А мужчини догоджати. Всі парфуми, знайте, ваші, Як солдатики на марші, А квітки оранжерейні, Українські і трофейні, Будуть на столі щоднини І без всякої причини, І не треба мрій плекати, Ще й на березень чекати. Хай жіночі долі сяють І мужчин всіх надихають На дива, діяння, вчинки, Що об’єднують стежинки, У Чернігові чи Львові, І зовуть всіх до любові!
Афродіта – богиня любові і краси. Гея - мати земля. Ґеба - богиня юності.
Чудовий вітальний вірш для жінок на 8 березня! Які незвичайно гарні метафори! Дякую, п. Катерино! Ще раз - зі святом! Щастя та добра, успіхів та миру! З повагою!
Пейзаж весняного СВЯТА... Це шампанське у той день, коли всі жінли багаті. А коли буде по СВЯТІ ой не буде Вам пісень. Буде ждати праця в хатах... Дякую за Ваше бачення цього свята. Сподобалось. З повагоюВасиль Шляхтич з Польщі
Саме тому я й не дуже возвеличую це свято, бо для мене воно було, як зайвий вихідний день. Жінка завжди залишається зі своїм клопотом, навіть і в більші свята. Дякую за візит!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")