Душа в пекельному вогні,
Та що я проти нього вдію.
Вже не повернеш ти мені
Навіки втрачену надію.
Дверима грюкнеш, ось і все -
По сходах пролунають кроки
І знов буття мені несе
Похмілля тужне і жорстоке.
Безсоння ночі без думок,
Пекельних днів важкі сновиди,
І тільки твій останній крок
Впущу до серця без огиди.
28.03.2017
|