Ти знов пішла...
Ти знов пішла,
Ні слова не сказавши,
В холодній ночі місця двом нема,
Чому така
Жорстока доля.?. ..впавши.?.
Стежок назустріч нам не провела?
Ти знов мовчиш,
Весь світ мовчить з тобою
Такий крихкий без тебе знову я.
В душі ще гірш,
Тому що не зі мною
Байдужа ніч тебе обійняла.
Ти знов втечеш
Немов пісок між пальці
Сухий та теплий.. ..Погляд маєш ти.
Але усе ж
В тактильній, ніжній кальці
Так солодко, від твого "Ні, ні, ні...".
|