**
В тобі прихована таємна сила
Палаюча напруга почуттів
Над нами янгол розкриває крила
Що боронять від омертвіння днів
Немов з під хмар стрімке пірнання в простір
Безодні мить – це незрівнянна мить
Страхи та відчай поглинає сонце
А серце від захоплення щемить
Коли приходять мрії і бажання
То розумієш значення життя
Барвистий світ співочого кохання
І хижа смерть втрачає всі права
А ти чарівна, мила, неповторна
Осяйна квітка в променях зорі
Щаслива доля завше непоборна
Безмежний простір… й поруч дві зірки
І разом щастя, віра і бажання
І разом горе, сумніви і біль
Одне на двох омріяне кохання…
І млосний шерех хмар мов піна з хвиль… 191217
|