Я прикрила двері за тобою. Навкруги свічки і тінь. Йди, мій милий, йди за мною, Я твоя, а ти лиш мій. У бокалах вже тремтить вино, Тихий Штраус грає серенаду, Один ковток, червона грона Омріяного винограду. Перший крок, стрибок, і твої руки, Ніжні, мужні, піднімають стан. Танець вольта – чарівливі муки, Пристрасть скрізь, куди не стань. Вигини у ритмі оперету, Поворот і плавні змахи. Симфонічні звуки, чути флейту – Вальс закоханого птаха. Два крила – то я і ти, Ззовні різні, та душа одна. Нотам легко в почуття ввійти, Та оркестр із часом вже стиха. Що ж, спасибі за маленьку п’єсу Із мого життя і твого тіла. Без антрактів, без прогресу – Це лише птах, а я весь світ хотіла.
|