Терпкі запахи троянди, Шелест шовку по колінах, Казино, рулетка, нарди, Чари пристрасті у винах. Запах шкіри – то жасмин, Лиш невинність у очах. Терпкий запах, сигарети дим, Туз піковий – доля у руках. Жінка – так далека неба, Близько тут, на цій землі. Господи, судить не треба, Бо ти не жінка в темноті.
|