Ви приносите муки кохання,
Ви даруєте світу життя,
За Вас досі тривають змагання
Крізь віки в сьогоденні буття.
Тільки Ви, наші милі, чарівні,
Чемпіонами робите в мить,
Тільки жінка, прекрасна і дивна,
Може словом і поглядом вбить.
Кажуть скрізь: Ви слабка половина,
Та без Вас сильним просто не жить,
Бо кохана, чудова, єдина
Здатна все із нічого творить.
Вічно юні, тендітні, бажані,
Ми так рідко Вам кажем слова,
Які знаєм, мов чудо, чекані,
Та в потрібний момент їх нема.
То ж сьогодні ми щиро вітаєм
Все жіноцтво зі святом душі,
Хай це Ви нас забрали із Раю,
Та ми згідні на рай в шалаші.
|