'ї тунка назвала грубом.
Ставлю я питаня руба:
Як то так? Як то так,
Шу так багато рузбишак?
То є дуже пунижіня!
І складаїся вражіня,
шу тунка ни любит грубу,
певно, бу та маї шубу,
шу тунка її ни любит,
хоть би мала, хоть би мала
певно, вирусла бис сала.
як то так: удна кубіта
нинавидит субі другу?
а, як церква? як мулитва?
як Письмо Сьвяте, сьвяcчени?
чо вуна дискримінуї?
чи ни видит, чи ни чуї?
друга та- дужи відома,
ни сідит си тіко вдома,
а всьо славит рідний край...
худа, писок закривай!
думай, яґби мир здубути,
яґ би вижили рикрути!
пумиріцься, пумиріцься!
бу- є война, война, война!
кожда кубіта маї бути хойна,
шанувати і любити.
шо? вас того треба вчити?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 991 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")