Пролетів вирій пташок, а після нього написався вірш....
Прослухати пісню можете за допомогою плеєру з сайту або завантаживши її за цією ланкою та слухати вже у будь-який зручний час.
(Розмір файлу - 3107 Kb) АВТОР МУЗИЧНОЇ КОМПОЗИЦІЇ - Остап Гавриш
Заспівай, матусю, колискову, Щоб почути любу пісню знову. Заспівай так лагідно, тихенько, Я згадаю, як була маленька.
Розкажи мені, матусю, казку, Щоб відчуть любов твою і ласку. Я до тебе ніжно пригорнуся І на мить в дитинство повернуся.
То ж давай забудемо тривоги, Не страшні нам відстані-дороги. Ми близькі, хоч і такі далекі. Твій привіт несуть мені лелеки...
|