Полум’яне Серце (Із циклу «Портрети кандидатів у президенти». Портрет №3). Я продовжую портрети далі малювати, А у вас проста задача: маєте вгадати Про якого кандидата хочу я сказати. Полум’яним Серцем буду його називати. Ото жінка! Мила, гарна, струнка та тендітна! Щодень на ній нова сукня, зі всіма привітна. А яка вона чудовий є організатор! Та не тільки, я вам скажу, а що вже оратор! Кого хочеш заговорить і переконає Так, що ти повіриш навіть в те, чого немає, Вже немає, ще не має і бути не може. З ким вона полемізує – завжди переможе. Напориста, енергійна, спритна в всякім ділі. Де береться стільки сили в такім крихкім тілі? Але все ж таки недолік в неї має бути: Може щось наобіцяти, а потім забути. А те, що наобіцяла ? Та ж всі обіцяють! Ті, що більше обіцяють –більше шансів мають. Така доля в політика, щоб щось обіцяти, Проте тільки в обіцянках треба міру знати. Ну а ми, хто свої вуха легко підставляєм, Чого в усе чисто вірим, що клепки не маєм? Обіцяла і зробила б та хіба їй дали? Ющенківці й Регіони, як могли мішали! Старалася зі всіх сил, жінка симпатична, А тут іще клята криза – ця, економічна. Та чи допоміг хтось може, Президент чи Рада? Розсипалась на частини державная влада. Може хтось плече підставив? Ось така картинка: Чоловіки пащекують – плуга тягне жінка! Критику в свою адресу не дуже сприймає Хоча яка жінка з того собі радість має? А попробуйте дружину свою критикнути - То не буде вам сніданку й обіду не буде! Другий раз уже посаду значну обіймає, Кандидатом в президенти вона виступає. Ну а зараз на виборах їй легко стояти, Якщо ідуть проти неї усі кандидати? Аж 17 кандидатів несуть ахінею, Один одного не бачать, а всі проти неї. Та нічого, не хвилюйтесь, вона дасть їм раду: Як вибори закінчаться – всі будуть позаду! Як казала баба Ванга – жінка має бути! То ж пророцтво ясновидці таки має збутись! Із косою має бути президентом жінка! Та краще щоб не з одною, а косів тих кілька. Одна коса, для краси, голову вінчає, А другая, що в руках, голови стинає: Казнокрадам, бюрократам, корупціонерам, Та злодіям, що в законі, міліціонерам, Що людей б’ють, хабарникам на усіх посадах. Суддям, також прокурорам, іншим жирним гадам, Що жирують на горі людськім, неправильно судять, Закуповують палаци і словами блудять. Думаю, що кожен з вас уже точно знає, Хто із кандидатів наших таке серце має. 25.12.2009р Пилип Тихий.
|