Яка ж ти красива у мене, Довічна дружино моя! Очей твоїх повінь зелена Травневим розмаєм сія. Вуста – пелюстинки троянди, - Зуміли мої уярмить. А запах духмяний лаванди Волосся без хмелю п’янить. Рукам твоїм ніжним утому Відчути й можливість не дав. Ти квіткою в нашому домі Для мене цвітеш серед трав. Сіянням духмяним цвітіння Весь час надихаєш на спів. Любов та повагу з терпінням До себе в тобі я зустрів. Спасибі за доньку і сина, За радість безсонних ночей. За те, що стою на колінах І з тебе не зводжу очей!..
Так, у тієї, що сниться останнім часом, очі карі. Ніяк не вдається, чомусь, прогнати її з моїх снів. Може порадите щось, бо я просто ьезпорадний перед такою бідою?
Гарних слів у мене, сподіваюся, на всіх вистачить, як і місця для кожної в моєму житті.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")