Жінка В мені тебе - безмежне море, В тобі мене - малий ручай. Твоя жіноча непокора В мені народжує відчай. Мені тебе – не повторити, Тобі до мене – не зійти. Твоїх бажань стрімкі візити Мене штовхають у кути. Твоє - мені не осягнути, Моє - тобі на видноті. Ти безкінечний первопуток Моєї давньої путі. В мені моє усе єдине, В тобі твоїх багато "Я”.
Душі жіночої глибини Не змірить думки течія!.. 18. 02.10.
|