Я так хотіла Я так хотіла б тебе любити, Згадуючи як було добре. Я так хотіла б тебе убити, Коли доводив мене до сказу. Я так хотіла б тебе простити, Пам’ятаєш? Ти плакав, що любиш! Я так хотіла б тебе забути, Коли твердив, що просто жалієш. Я так хотіла б тебе обняти, Скучаю безмежно, коли не бачу Я так хотіла б тебе поцілувати, Снишся ночами, просинаюся – плачу. Я так хотіла б.. О! Я так хотіла б... Мріти можна, думати грізно, Але все уже занадто пізно!
|