Золоті ви мої, матері України, -
Над дітьми височійте, як сонце, повік.
Ваша мудрість велична і щедрість нетлінна,
Відшукає мене будь – коли звіддалік.
Дорогі ви мої, матері України, -
Я з дитинства свого вас любив і
жалів.
І готовий страждати віднині до згину, Аби світ наш жорстокий до вас подобрів.
Матері ви мої, матері України, -
Ви ласкаві й суворі, веселі й сумні.
Відчуваю довіру я вашу постійно,
Ваша віра у мене потрібна мені.
Неповторні мої, матері України, -
Нехай вас у житті омине самота!
Хай верба відцвіте й зацвітає калина,
І нагнуться в поклоні вам пишні жита!
Найрідніші мої, матері України,
Хай співають довічно для вас солов’ї!
На землі ви найкращі і в світі єдині,
Матері України незнані мої...
|