Я очі твої пам*ятаю, Закохані очі твої, Дивились вони в синє небо, В якому були журавлі. Журавлі ті летіли,вертались, Верталася знову весна, Роки наші в тіні ховались, А ти, чомусь, була сама. Вже роси на трави упали, Надходить вечірня пора, І діти вже взрослії стали, А ти,все ще ходиш сама. Я знову зустрів тії очі, Побачив тепер іх сумні, Лиш посмішка ніжна зосталась, Неначе в душі молоді.
|