У цей серпневий зорепад, декілька літ тому назад. Упала зірка із небес і твій жіночий зір воскрес. Ти виростала, ти зросла. В вінці твоїм іскрить краса. Тепер ти мамочка у нас. Настав жіноцтва щастя час. Тепер ти знаєш сенс життя, бо на руках мале дитя. Так дай вам Боже, в добрий час, до віку радувати нас! Володарка домашнього вогню, за все тебе благодарю! За сина, внука за твій дім, за тихий спокій в домі тім. За слово добре, що живе і іскру Божу береже сім'ї не писаний закон, задумок злет і дій полон. Бажаю я тобі в цей день, здоров'я, радості й пісень. Заможна, добра і щаслива, хай буде вся твоя родина!
|