Хоч ти у мене щастя не просила,
А лиш зітхала сумно перед тим,
Як безліч раз напружував я сили,
Що б ти не розминулася із ним, -
Я відчував у тиші мерехтінні
В тобі спокусу притаманну нам:
- Радіти більше сонцю, а не тіням,
І рай відчути тут, а не отам!..
01.05.11.
|