Чари
Без ніжних
слів твоїх я день прожив,
Повір, мені
цього не вистачало.
У час цей зі
самітністю дружив
Але цієї
дружби було мало.
Не цілував давно
твої уста,
До старості
смаку їх не забути.
Легка в них
пристрасть. Насолода та
Така безмірна,
тільки цілувати.
При зустрічі
рукою доторкнись,
Цей дотик я з нічим
не порівняю.
Хіба що мати пестила колись,
Рідніших
відчуттів за ці не знаю.
Ти жінка. Щось
таємне в тобі є,
Загадка, ну а може
чари білі.
Чого ж у
грудях так серденько б’є,
І звідки
млість приємна в моїм тілі.