Розступися ліс дрімучий, Пусти ,рідний брате, Бо іду я на чужину Милого шукати. --------Ой,шукала день і другий, --------А третій - несила. --------Скажіть,пташки,скажіть любі, --------Де ходить мій милий? Скажи ,сонце ,мені, ясне, Чи його зустріну, Чи зрадіє,привітає, Чи в самоті згину? ---------Ні.не треба! Я не хочу! ---------Не треба казати, ---------Всеодно піду стежками ---------Надія ж,як мати. Вона тішить,вона гріє, Силу добавляє, А попереду що буде, Хай серце не знає.
|