Чоловік,жінка-різні світи, Різні мрії,різні думки. Цілі бувають рідко одні, Різно також кохають вони.
Чолов'яги-мисливці завжди, Не помітять дрібне вони. Жінка до уваги, все візьме, Всі деталі в купу складе.
Вже пробігло багато століть, А ми все проживаємо різно, Може треба, життя зрозуміть... І дивитися в очі ніжно...
|