Поміж мною і тобою Спливли літа, немов вода. Я ,- вже вкритий сивиною І ти,- не юна й молода.
Життя лишилось за межею; Там, де сади і солов'ї, Де земля, розпахнута ріллею Вся у весняному вбранні.
А. тут,- суддя, жорстокий час, Вже відбирає мовчки в нас: І почуття, разом з весною, І щедрі осені гостинці; Та, залишає наодинці З неподільною журбою.
У тебе вже,- дорослі діти, Може навіть є онуки… Та, серцю хочеться зігрітись Від холодної розлуки.
Життя, відміряне роками, Несе свою гріховну каламуть.. Лиш почуття, невибиті громами Бальзамом рани обдають.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")