із гнучкої лози, зелененької рогози я сплету для тебе колисочку…
солодко буде у колисочці плетеній спати, барвіночку мій…
котик рудий буде колисочку колихати, мружитись - вуркотати… казки казати
буде колисочку із лози-рогози вітерець торкати – колискових до сну співати…
буде мальва рожево-бліда молода під вікном стояти, квітки у шибки розтуляти – тебе забавляти…
буде місяць, проз мальву, у віконечко заглядати – колисочку за вервечки тримати, сріблом-золотом вистеляти…
зірочки будуть з неба – для тебе перстеники дарувати… із покуття – Божа Мати буде тебе, мій журавлику, любов`ю вірною благословляти…
24.03.2013
|