Закрийте очі і впадіть, Назад, на свою спину І крикніть сміло:"Поможіть! А то, ще я загину."
Покаже тихо кулака, Людина, що учора, Усміхнена була така, Для вас була опора.
Спокійно буде, лиш тоді, Хоча б одній людині, Ти зможеш довірять в житті І вірить їй, єдиній.
|