Дитячих мрій летять лелеки,
У теплих променях весни.
Роки відлунюють ,мов клекіт,
Як відшвартовані човни.
А скільки їх ніхто не віда,
Понад садами білий цвіт.
В обійми горнеться до літа,
Життя мого ясний політ.
Віщунка ніч прилине тихо,
Постука в шибу – відчини.
До неба щастя,в землю лихо
Дощами плачуть ясени.
|